dilluns, 31 d’octubre del 2011

Avui per dinar... carn clonada

Què me'n diríeu si un dia a casa us conviden a taula amb aquesta frase?

Als Estats Units fa molts anys que es comercialitzen animals clonats i descendents de clonats per a l'alimentació. A Europa no es permet la clonació més que per a finalitats científiques, com porcs amb cors preparats per al trasplantament a humans. És més vàlida la clonació si és per curar persones? el trasplantament no és excusa per clonar individus dissenyats a les nostres necessitats? menjaríeu carn clonada? i la de dues vedelles nascudes bessones?

"Filete clónico", és un documental de producció alemanya que compara aquestes dues visions de la clonació que es mantenen als dos continents. Començant amb les extravagàncies dels extrems, poc a poc va apropant situacions fins que els darrers minuts són sorpresius i colpidors.

I és que potser la carn clonada és més aprop del que no us penseu.

Filete clónico. (AVÍS: el documental es trobarà actiu durant la propera setmana).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada