dissabte, 8 de setembre del 2012

No t'agrada el te? dons tassa i mitja!!!

Això ens han dit els polítics catalans. No tenim Eurovegas? idò n'organitzem un altre més gran i més gros, que per això és nostre! I s'han passat pel nas les continues manifestacions en contra d'un projecte d'aquestes característiques.

Han hagut de sortir una bateria de consellers i delegats per donar cara a un projecte que dona l'esquena a la ciutadania, entre ells el de territori i sostenibilitat -curiosa aquesta cartera- que l'ha dita grossa per no desentonar: Estan superorgullosos!!!! "vamos no caben en si de gozo", de presentar un projecte que fa ombra a l'Eurovegas.

La diferència? que el projecte no ve de la industria del joc, si no de la turística i tot i que potser hi ha qualque casino dins el complexe, l'objectiu és l'atracció del turista. Estem salvats!!! demanau als mallorquins o als lloretencs  què ha fet de bo la indústria turística i sense macrocomplexes. El resultat final és que en tendrem dos, dos megaurbes empobridores del nostre país, i l'evidència de que els polítics no tenen capacitat per dissenyar plans d'inversió si no és a destralades. La única manera de fer venir diners és o amb el joc o amb el turista???

Els terrenys estan preparats, els diners (de les preferents) a Caixa, el promotor (un dels més rics del món) té data de sortida i nosaltres de defunció, vull dir d'inauguració. Mai una cosa havia estat tan ben pensada i lligada. Tan de bo fossin tan ràpids alhora de perseguir a evasors fiscals i malversadors de capital públic.

Em quedo amb els detalls, com sempre: La reacció ciutadana és la mateixa independentment de la naturalesa del projecte, i és que cada cop hi ha més escaldats que fugen.

Aturem Eurovegas seguirà oposant-se a l’especulació amb el Delta del Llobregat i treballant per la seva protecció, passi el que passi amb Eurovegas i Barcelona World

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada