divendres, 20 de gener del 2012

No, no seré políticament correcte

I que aquesta advertència serveixi per foragitar a tots els sensibles d'ulls i fràgils d'idees. No seguiu, per què el meu text parla de la mort de Fraga Iribarne.

Estic farta de llegir i escoltar pels des-informatius, l'exemple de persona que ha perdut Espanya, la pèrdua lamentable d'un individu que ha vetllat pels drets de la Democràcia al llarg de la seva vida política, que va ser llarga... llarga??? ser aforat era el que perseguia! per no ser jutjat per tots els crims que ha comés, sobretot ara que els argentins l'havien començat a investigar.

Soc massa jove. No he viscut ni la guerra civil, ni el franquisme però això no m'ha impedit saber qui era aquest "caballerete". Un exemple de feixista fins a les entranyes. Montejurra, els crims de Vitoria, Enrique Ruano o Julián Grimau haurien de ser recerca obligatòria per aquests massmedia, abans de confitar-nos aquesta verborrea empolvorada. Tan de bo aquí fessin com a Alemanya quan va caure el règim hitlerià, i ens deixassin veure la documentació generada durant la dictadura; les sentències de mort signades per Iribarne en l'època de restauració borbònica, bastarien per empaperar un pis.
Resulta que va estar al procés de creació de la nostra humiliada Constitució; i qué? això vol dir que va portar la Democràcia a Espanya??? Això el que fa és fer venir arcades. Gràcies a ell a la nostra Carta Magna tenim coses com: exèrcit, monarquia, catolicisme i recolzament a l'escola privada.

Aquesta és la vertadera funció de la memòria històrica. No es tracta de recordar els afusellats i afusellades als murs del cementiri del poble, es tracta d'enaltir, abrigats per l'amnèsia, als que apretaren el gallet. Així idò, alabat sigui Fraga! mal li tocàs pesta a Garzón!

... i la gent: s'empassa, s'envia, degluteix, engoleix...

dimecres, 11 de gener del 2012



Aquest diumenge 15 de gener a les 6 de la tarda hi ha una xerrada a càrrec de IOLANDA FRESNILLOS de l’ODG (http://www.odg.cat) i de la campanya Qui deu a Qui (http://www.quiendebeaquien.org/) sobre DEUTE, DÈFICIT, ESPECULACIÓ, PRIMA DE RISC, MERCATS i altres conceptes que NO VOLEN QUE ENTENGUEM. Tindrà lloc al GE El Castanyot que han cedit el local per a dur a terme la xerrada.

La Iolanda fa unes xerrades amb un llenguatge planer i entenedor que permet fer-se una idea de en quin entorn econòmic ens movem. La xerrada us pot ser útil per passar prendre nocions per a passar a l’acció si voleu col·laborar amb la campanya per auditar el deute estatal un cop comenci en un parell de mesos o simplement per poder entendre les notícies de caire econòmic amb què ens bombardegen els mitjans de comunicació.

A la pàgina http://auditoria15m.org/ podeu trobar informació visual dell grup del 15M que està integrat dins la campanya general. I on si us animeu, també hi podeu participar.

Salut!